Twilight Entertainment

     
Kelner en Co boeken / inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kelner en Co boeken?

Kelner en Co boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kelner en Co

Wilt u Kelner en Co direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kelner en Co

Kelner & Co zijn een 2-tal  galante heren welke als specialist zijn in het serveren van heerlijke liedjes op ieder evenement. Men kan denken aan restaurants, culinaire evenementen, bedrijfsborrels en recepties, braderieën en feesten en partijen. Kelner & Co trakteerd je op karakteristieke 2-stemmige zang en subtiel entertainment. De muziek is 100% live en wordt overtuigend gedragen door het ritme van de gitaar en de kleurrijke accordeonbassen.

Een chique statafel vormt het decor voor onze muzikale kelners. Deze tafel is uitgerust met een compacte, zorgvuldig weggewerkte geluidsset voorzien van mobiele (accu)stroom . Het duo is bij aankomst direct “ready to serve” ofwel:  ”ze zijn er helemaal klaar voor” !

Kleine feesten kunnen geheel akoestisch opgeluisterd worden. Bent u naast rustige muziek juist ook nog op zoek naar meer uptempo repertoire voor later op de avond, dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.

Muzikaal menu:

Wat spelen de heren eigenlijk niet? Het repertoire omvat Nederlandstalige luisterliedjes, meezingers, smartlappen, Duitse Schlagers en Engelstalige nummers en wordt volledig afgestemd op de wensen van de gasten.

Kelner en Co boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kelner en Co zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kelner en Co wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kelner en Co. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kelner en Co te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.