Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Bekend van de Pfaffs
Volledige prijslijst

Kelly Pfaff boeken?

Kelly Pfaff boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kelly Pfaff

Wilt u Kelly Pfaff direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kelly Pfaff

Kelly Pfaff werd geboren op 26 juli 1977 in Beveren-Waas als tweede dochter van de bekende Belgische doelman Jean-Marie Pfaff.  Het ritme van muziek en dansen, de kunst van het entertainen heeft haar altijd in haar bloed gezeten.  Reeds op 9-jarige leeftijd won ze de titel van Duits kampioen tapdansen en later ook de Europese titel tapdansen, waarna ze haar danscarrière vervolgde bij Het Ballet Van Vlaanderen.

Maar ambitieus als Kelly Pfaff  is, wou ze meer.  Ze wou zich bewijzen en de wereld verkennen.  Ze besloot haar danscarrière op een laag pitje te zetten en zich te concentreren op een modellencarrière,in 1998 won Kelly de verkiezing van Queen of te World en met die titel verbreedde ze haar horizont met opdrachten in Australië, India, Griekenland, Nieuw Zeeland, Filippijnen, Caraïben,  Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, … .

In 1999 leerde Kelly Pfaff de, in Vlaanderen, populaire zanger Sam Gooris kennen, waarmee ze trouwde en een gezin wilde stichten.  Tijd dus om de prioriteiten te verleggen en het wat dichter bij huis te zoeken.  Kelly koos voor haar gezin en werd een toegewijde moeder voor haar twee kinderen Shania en Kenji.
Na drie jaar uit de picture verdwenen te zijn, besloot Kelly dat het tijd werd om de draad van haar carrière terug op te nemen.  Maar tijden veranderen en zeker in showbizzland gaat dit bijzonder snel.  Bovendien staat haar gezin op de eerste plaats, dus verre reizen en dagen van huis zijn was uit den boze.  Weer besloot Kelly om voor haar onontgonnen terreinen te verkennen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

Kelly Pfaff werd in een mum van tijd een veelgevraagde Guest DJ op tal van party’s, in discotheken, op festivals … maar daarnaast combineerde ze dit met een eigen liveshow bij een nationale radiozender, een eigen lifestyle programma voor regionale tv,een eigen programma op nationale tv JIM-TV, presentatie opdrachten voor bedrijven en ondernemingen, acte de présences, nationaal modellenwerk, … .  Bovendien werd ze één van de hoofdrolspelers in een docusoap over haar eigen familie, de Pfaff’s.  Een soap die, nog voor hij op de kabel kwam werd afgeschilderd als een kermisattractie, werd een kijkcijfer kanon voor de commerciële Vlaamse zender VTM.  Vlaanderen volgde jaren het wel en wee van de familie en zag Kelly niet alleen als een schitterende moeder voor haar kinderen en toegewijde echtgenote, maar ook als een carrièrevrouw met ambitie.  Ook Nederland volgde en de commerciële zender RTL4 besloot de Pfaffs uit te zenden, eveneens met succes. 

Na een korte rustperiode is het weer tijd om terug te slaan en hoe!  Kelly Pfaff staat er weer en is er meer klaar voor dan ooit tevoren.  De waakvlam onder haar bewogen carrière wordt weer opgeflakkerd en Kelly is 100% overtuigd om terug te doen waar ze het beste in is, entertainen!

La Pfaff is een diva, een diva die geen enkele uitdaging uit de weg gaat.  Van jongs af aan staat ze immers al in de spotlights en wist ze zo vele mensen te verbazen en te overtuigen van haar professionalisme en kunnen.  Vol overtuiging en overgave is ze voorbereid op een nieuwe carrièrestart en het startschot is gegeven…

THE DIVA IS BACK!!!

Kelly Pfaff boeken?

Kelly Pfaff is te boeken als Dj en meet & greet`s. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Kelly Pfaff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kelly Pfaff zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kelly Pfaff wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kelly Pfaff. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kelly Pfaff te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.