Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Keizer boeken?

Keizer boeken / huren ?

Wilt u Keizer huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Keizer vindt u op deze pagina.

Wilt u Keizer direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Keizer

Keizer werd geboren als Rozelsky Steve Lie-A-Jen en is de Surinaamse rapper van het TRIFECTA-label. Hij lanceerde zijn eerste mixtape (‘Straattegisch’) in 2009, verkreeg nationale bekendheid met ‘Mama Sorry’ en tekende nog in datzelfde jaar bij platenlabel Nindo. Sindsdien is het hem behoorlijk voor de wind gegaan.

Nadat hij in 2010 een State Award won voor de beste ‘101Barz’-sessie en een jaar later een TMF Award won voor Beste Nederlandse Hiphopartiest, haalde hij miljoenen streams binnen met zijn muziek. Het succes van singles als ‘Omlaag’ (2015), ‘Plus Min’ (2016) and ‘Zonde’ (2017) bracht hem aan de start van 2018, het jaar waarin hij een gloednieuwe EP zal ontketenen. En vanaf dat punt zal Keizer verder bouwen aan de carrière waarvan hij de fundering al heeft gelegd.

Keizer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Keizer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Keizer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Keizer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Keizer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.