Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van Telekids / Ook te boeken als presentatrice
Volledige prijslijst

Keet boeken?

Keet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Keet

Wilt u Keet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Keet

KEET! is van kleins af aan al bezig met dansen en muziek. Op jonge leeftijd verscheen ze in haar roze balletpakje op dansles. Ze zong altijd mee met liedjes op haar cassetterecorder. Een paar jaar later begon ze met het bespelen van instrumenten, daarna met zingen.

Dansen, zingen en acteren is dan ook echt KEET's passie. Ze doet dat het liefst de hele dag. Uiteindelijk is ze zelfs gaan studeren aan een musicaltheater-opleiding waar haar eerdergenoemde passie helemaal bij aansluit.

RTL Telekids Discoshow
KEET!, het gezicht van Telekids, is ook te boeken in combinatie met de Telekids Disco Show! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Keet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Keet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Keet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Keet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Keet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.