Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kees van Hondt boeken?

Kees van Hondt boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kees van Hondt

Wilt u Kees van Hondt direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kees van Hondt

Kees van Hondt is onlosmakelijk verbonden met Lowlands. Jaar in jaar uit verhuisde hij naar steeds grotere podia en vanaf 2010 herhaalde Kees dit huzarenstukje op het Sziget-festival in Hongarije. Het is niet overdreven om te stellen dat Kees het begrip FEEST van een nieuwe definitie heeft voorzien. Zijn muzikale keuzes zijn diepgeworteld in de Pan-Europese folktraditie en altijd toegankelijk, uniek, apart, gek, grappig, blij en bovenal zeer dansbaar. Kees is misschien wel de enige DJ die net zo makkelijk een trendy dance-festival als een traditionele rockcrowd op zn kop zet.

De kroon op het werk zet hij jaarlijks op 27 dec 3e Keesdag viert in een steevast uitverkocht TivoliVredenburg

Kees van Hondt boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kees van Hondt zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kees van Hondt wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kees van Hondt. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kees van Hondt te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.