Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Kees Haak boeken?

Kees Haak boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kees Haak

Wilt u Kees Haak direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kees Haak

Kees Haak werd geboren op 15 Augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Kees heeft inmiddels samen met zijn vrouw Monique twee kanjers van dochters. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek met de paplepel ingegeven. Na het doorlopen van zijn schoolperiode en het leger als dienstplichtige, komen de eerste muzikale activiteiten bovendrijven. Dit bestaat dan puur uit optredens op feestjes van familie, vrienden of bekenden. Professioneel is het dan zeker nog niet.

Na het starten van een eigen onderneming met zijn broer Nico jr, schuift de muziek wat meer naar de achtergrond. Er worden in de loop van de jaren wel diverse demo's opgenomen, maar daar bleef het dan ook bij. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Door het contact met John van Leeuwen besluit Kees begin 2015 de knoop door te hakken en een serieuze poging te wagen als professioneel zanger van het Nederlandse lied. Door de inzet van John en Kees wordt er in september 2015 het eerste platencontract bij Holliwood Records getekend. Zo zijn de eerste stappen in zijn professionele carrière gezet.

Optredens van Kees Haak.

Een optreden van Kees kan men met recht een feestact noemen. Met liedjes van zichzelf en natuurlijk van zijn vader, Nico Haak, zal hij laten zien dat hij net als zijn vader van elk optreden een feest maken. Kees zingt Nederlandstalige liedjes en treedt 30 minuten op. En natuurlijk onder het motto wat zijn vader ook altijd gebruikte:

Haak gevraagd, feest geslaagd

Kees Haak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kees Haak zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kees Haak wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kees Haak. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kees Haak te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.