Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

KC and the Sunshine Band boeken?

KC and the Sunshine Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van KC and the Sunshine Band

Wilt u KC and the Sunshine Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie KC and the Sunshine Band

De Bee Gees zijn misschien de onbetwiste ‘disco kings’ van de jaren 70, maar dit hadden ook zomaar KC And The Sunshine Band kunnen zijn. Vanaf midden tot eind jaren 70 is deze groep verantwoordelijk voor een aantal van de grootste danshits van die tijd. Casey and Finch ontmoetten elkaar in 1972 toen ze beiden werkzaam waren bij TK Records in Miami, FL.

KC And The Sunshine Band is officieel opgericht in 1973. Hun debuutsingle “Blow Your Whistle” had geen succes toen die werd uitgebracht. Wel succesvol was het “Rock Your Baby”van Casey/Finch, waarmee R&B zanger George McCrae een hit scoorde in 1974. KC And The Sunshine Band gingen daarna verder met het uitbrengen van albums en singles en al snel met succes!

De groep maakte nadien de ene disco hit na de andere. In 1977 kwamen “(Shake, Shake, Shake) Shake Your Booty”, “I’m Your Boogie Man”, “Keep It Comin’ Love” en “Boogie Shoes” uit. In 1979 kwam “Do You Wanna Go Party” uit en in 1980 “Please Don’t Go”.

KC and the Sunshine Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over KC and the Sunshine Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over KC and the Sunshine Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van KC and the Sunshine Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over KC and the Sunshine Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.