Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kav Verhouzer boeken?

Kav Verhouzer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kav Verhouzer

Wilt u Kav Verhouzer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kav Verhouzer

Met zijn hit ‘Voetjes van de Vloer’ werdt hij bekend bij het grote publiek en mag hij onder andere bij Giel op 3FM langs komen. Giel is werkelijk verliefd op de track en support hem dan ook zeker! In de studio spelen ze daarna een versie van ‘Stay High’ welke ook door Giel en vele anderen word opgepikt. Ondertussen is Kav Verhouzer een graag geziene gast op het podium van een deephouse feestje. Met zijn vrolijke, zomerse en opzwepende sound is een vakantiegevoel gegarandeerd!

Kav Verhouzer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kav Verhouzer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kav Verhouzer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kav Verhouzer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kav Verhouzer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.