Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Katell Chevalier boeken?

Katell Chevalier boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Katell Chevalier

Wilt u Katell Chevalier direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Katell Chevalier

Katell, de Frans-Nederlandse zangeres, is geboren in Frankrijk. Ze is deels in Nederland en deels in Frankrijk opgegroeid. In 2006 verhuisde ze van Parijs naar Enschede om te studeren aan het ArtEZ Conservatorium. “Ze heeft uitstraling en flair, een echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor het publiek”, zo oordeelde de jury over Katell, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van de Alliance Française. Een paar maanden later studeerde ze af aan het Conservatorium.

Boekingen Katell

In 2012 bracht ze haar eerste EP uit “Emmène-moi”, een plaat met 5 fabelachtige nummers. Op haar album, uitgebracht eind november 2014, deelt Katell 11 prachtige artisjokblaadjes met de luisteraar. De naam van het album 'Coeur d’artichaut’ - artisjokkenhart -  is een Franse uitdrukking die verwijst naar een gevoelig persoon. Katell’s muziek is een gevoelige mix van moderne Franse folk en pop die ze samen met haar band in theaters uitvoert. In juli 2015 bracht ze haar single uit: Vite Vite!, Katell’s lofzang over de Tour de France.
 
In 2017 maakt ze, in samenwerking met TheDreamLab, de stap naar het theater met de show Brel & Stromae, waarbij ze het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden vermengt tot een theaterconcert.

Katell Chevalier boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Katell Chevalier zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Katell Chevalier wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Katell Chevalier. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Katell Chevalier te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.