Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: exclusief
  • Prijs: € 5.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Kate Ryan boeken?

Kate Ryan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kate Ryan

Wilt u Kate Ryan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kate Ryan

Kate Ryan is een Belgische zangeres die in eigen land al een schitterende start van haar carriere kende door een hit te scoren met 'Scream for More'. Met haar tweede single 'Desenchentée' lukt het Kate om ook door te breken in Nederland.

Katrien Verbeeck is geboren op 22 juli 1980. Als op jonge leeftijd probeert ze haar familie te entertainen met haar zangkunsten. Ook om schoolfeestjes is Kate veelvuldig op het podium te vinden. Maar daarnaast stort ze zich ook op haar grote liefdes: paardrijden en waterskien.
In het cafe van haar ouders treed Kate vaak op. Gewapend met gitaar vertolkt ze nummers van Alanis Morissette, 4 Non Blondes, Pointer Sisters en Aretha Franklin. Daarnaast tourt ze met de Soapband (een groep van zingende soapacteurs) door Belgie, als achtergrondzangeres. Op 16-jarige leeftijd begint haar muzikale carriere echt als ze een cd mag opnemen met de Belgische popgroep Melt. Begin 2000 ontmoette ze de producers Phil Wilde en Andy Janssens. Phil en Andy zien wel iets in Kate en produceren haar debuutsingle "Scream for more". Dit werd de best verkochte danceplaat van 2001 in België. Na de overweldigende start komt Kate in de decembermaand van dat jaar met een kerstplaat. Samen met een aantal andere artiesten neemt ze de cover van het Eternal-nummer "Ooh Baby I" op.

Het gaat Kate muzikaal gezien voor de wind maar prive gaat het eind 2001 slecht met haar. Kate's moeder overleed op 42-jarige leeftijd aan een dodelijke ziekte. Iedereen is dan ook verrast als Kate begin 2002 al weer terug is met een nieuwe single. De single "Désenchantée" werd al platina in België en in Nederland scoort ze ook een grote hit met deze cover van de hit van Mylene Farmer, al haar hits zijn te vinden op haar debuutalbum "Different".

Kate Ryan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kate Ryan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kate Ryan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kate Ryan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kate Ryan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.