Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Karin Welsing boeken?

Karin Welsing boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Karin Welsing

Wilt u Karin Welsing direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Karin Welsing

De sympathieke levensliedzangeres Karin Welsing werd geboren op 3 november 1973 in het ziekenhuis te Utrecht. In haar jeugd werd zij groot gebracht met het Nederlandse lied.

Haar vader was radioamateur (piraat) radio telstar. Karin zong veel mee met de liedjes. Als ze thuis kwam uit school pakte ze de microfoon en ging na boven haar plaatjes mee van oa Mieke , Wilma , Colinda , Holland duo , maar ook Zangeres Zonder Naam en Stella waren haar favorieten. De smartlap dat was haar favoriet ,liedjes met een verhaal ,een boodschap , liedjes waarin iemand zich herkent.

Karin Welsing heeft met haar vorige singles ("Genoeg is genoeg" en"Vergeet je moeder niet") al diverse hitlijsten in Nederland bestormt. Haar schare fans wordt iedere dag groter en een nieuwe cd-single kon dan ook niet uitblijven. Samen met haar vaste producer/songwriter Martin Sterken heeft zij een nieuw lied getiteld "Italiaanse nachten" gemaakt.

Karin Welsing boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Karin Welsing zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Karin Welsing wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Karin Welsing. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Karin Welsing te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.