Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Karikaturist Martin boeken?

Karikaturist Martin boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Karikaturist Martin

Wilt u Karikaturist Martin direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Karikaturist Martin

Martin is een van de weinige sneltekenaars in Nederland die nog echt op straat werkt. Ieder keer is het voor Martin de kunst karikaturen te maken waar zijn klanten zelf ook blij van worden: natuurlijk grappig overdreven maar altijd zeer herkenbaar en sympathiek.

Bij optredens geniet het publiek altijd van de manier waarop vanuit het niets binnen enkele minuten een prachtige karikatuur met opvallende gelijkenis ontstaat.

Martin hangt als extra attractie hangt alle tekeningen naast zich aan de muur. Zo hoeft men niet de hele tijd met de tekening rond te lopen en ontstaat er een steeds groter wordende galerie komische ‘koppen’ waar de mensen elkaar kunnen bekijken en daarover aan de praat raken; kortom datgene doen wat mensen op feesten het liefste doen.

Karikaturist Martin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Karikaturist Martin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Karikaturist Martin wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Karikaturist Martin. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Karikaturist Martin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.