Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

KaramBAM boeken?

KaramBAM boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van KaramBAM

Wilt u KaramBAM direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie KaramBAM

KaramBAM is een mega energiek PowerTrio die van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!! Geen voorgekauwde setlist, maar puur op gevoel én supersnelle improvisatie! Een oneindig repertoire met rappe interactie, das KaramBAM!

Met KaramBAM! haalt u een band in huis met een onuitputtelijke repertoirelijst. Wat denkt u van Crease of The Blues Brothers? Of wilt u liever een foxtrot dansen? Normaal, Mooi Wark, Rammstein of toch liever Jan Smit of Frans Duijts? Nederpop wordt gespeeld maar wat te denken van wat lekkere rocknummers. Happy hardcore? Of liever wat latin nummers…

KaramBAM op verzoek

Er kunnen tijdens de show speciaal voor de band ontworpen verzoekboekjes worden uitgedeeld. Er is onmiddellijk interactie met uw gasten. En ook hiervoor geldt: “niks is KaramBAM! te gek”

KaramBAM boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over KaramBAM zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over KaramBAM wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van KaramBAM. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over KaramBAM te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.