Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kaoma boeken?

Kaoma boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kaoma

Wilt u Kaoma direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kaoma

Kaoma is een Frans – Braziliaanse groep die eind jaren 80 en begin jaren 90 enkele grote internationale hits scoorde. Het bekendste nummer is Lambada, waarvan er wereldwijd meer Kaomadan 5 miljoen zijn verkocht. Dit nummer werd eind 1989 in onder meer Nederland een nummer 1-hit.

Lambada, genoemd naar een Zuid-Amerikaanse dans, was een vertaling van het lied Llorando se fue van de Boliviaanse groep Los Kjarkas.

Na het nummer Lambada scoorde Kaoma in Nederland nog 3 hits: Dancando Lambada (1990), Melodie d’amour (1990) en Dance tago mago (1991).

Kaoma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kaoma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kaoma wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kaoma. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kaoma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.