Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Kaj van der Voort boeken?

Kaj van der Voort boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kaj van der Voort

Wilt u Kaj van der Voort direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kaj van der Voort

De 21-jarige Kaj begon zijn carrière in 2007 toen hij op elfjarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical.

In 2013 vormt hij met vier leeftijdsgenoten de Nederlandse boyband ‘B-Brave’. Het vijftal breekt door via het programma X Factor, waarin ze derde worden. Daarna volgt een ongekend populaire periode met platina singles (o.a. ‘One Night Stand’), een nummer 1 album (‘De Eerste Date’) en meer dan 17 miljoen YouTube streams en 10 miljoen Spotify streams.

Nadat de band in 2017 uit elkaar gaat, besluit Kaj zich volledig te storten op zijn solo carrière. In december is hij officieel naar buiten gekomen met zijn solo debuut album ‘Alles is Anders’. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde onder andere op YouYube al 400.000 views en is op Spotify inmiddels als 320.000 keer beluisterd.

Naast zang focust dit talent zich ook op dans en presentatie. Zijn dansmoves mocht hij vorig jaar direct tonen bij het succesvolle RTL programma ‘Dance Dance Dance’, waarin hij een koppel vormde met The Voice winnares Maan.

2018 belooft dus nu al een spectaculair jaar te worden voor de jonge zanger met veel optredens, tv programma’s en andere creatieve activiteiten.

Kaj van der Voort boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kaj van der Voort zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kaj van der Voort wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kaj van der Voort. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kaj van der Voort te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.