Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, excl.reiskosten
Volledige prijslijst

Kado Vangspel boeken?

Kado Vangspel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kado Vangspel

Wilt u Kado Vangspel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kado Vangspel

Twee Zwarte Pieten komen met een spel van de Pietenschool naar je toe. De entertainende zwarte Pieten leren de kinderen hoe je kado's moet vangen. Natuurlijk hebben ze voor de "kids" die dit het beste kunnen leuke kadootjes bij zich.

Deze show is Inclusief 200 kleine kadootjes.(uiteraard uitbreidbaar)

Kado Vangspel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kado Vangspel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kado Vangspel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kado Vangspel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kado Vangspel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.