Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kabouter Plop boeken?

Kabouter Plop boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kabouter Plop

Wilt u Kabouter Plop direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kabouter Plop

Kabouter Plop wordt vertolkt door Walter de Donder. Zijn televisiedebuut maakt hij in 1990 als Burgemeester in het VRT-programma Samson & Gert. Sinds juli 1997 speelt hij Kabouter Plop. Het bekende Ploplied is het lied waar alles mee begint! Niet alleen het Ploplied is succesvol.

Ook de kabouterdans is waanzinnig populair bij jong en oud. En niet zo'n beetje ook! Inmiddels staat de kabouterdans al meer dan een jaar in de MEGA top 100 en heeft hiermee het record van de langst genoteerde single aller tijden en voorlopig blijkt hier nog geen einde inzicht. Elk jaar komt er een cd uit van Kabouter Plop en zijn andere kabouters. Inmiddels zijn er vier full cd's beschikbaar van Kabouter Plop en twee Ploptoppers albums.

Kabouter Plop boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kabouter Plop zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kabouter Plop wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kabouter Plop. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kabouter Plop te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.