Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Kabaal boeken?

Kabaal boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kabaal

Wilt u Kabaal direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kabaal

De Bathmense band Kabaal behoeft in het oosten des lands natuurlijk al lang geen introductie meer. Er is haast geen uithoek te bedenken waar het publiek nog geen kennis heeft kunnen maken met deze veelgevraagde band van allure. In de jaren ´80 begonnen als schooljongens die vooral veel lawaai produceerden (vandaar de naam Kabaal), deze band heeft door de jaren heen een onverwoestbaar imago op weten te bouwen door continue te blijven investeren in de kwaliteit van de muziek, het geluid & licht en de show, maar bovenal door de ervaring die de muzikanten in de vele vele optredens in kroegen en feesttenten in de afgelopen decennia.

Veelzijdig repertoire
Of Kabaal nu in een klein zaaltje, in een grote feesttent of in de buitenlucht speelt, er wordt een pasklare show neergezet waarbij de muziek wordt afgestemd op het alom aanwezige publiek. Het repertoire kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Heze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. Onder het credo “volle tenten en lege vaten” is er voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils.

Voorprogramma´s en gastoptredens
Voorprogramma Golden Earring @ Bekefeesten 1995 Kabaal heeft vele malen in het voorprogramma gestaan van gerenommeerde bands als Bløf, De Dijk, Golden Earring, Normaal, Rowwen Héze, Jovink, The Sweet (en zelfs De Kast en Clouseau toen die nog populair waren); In het afgelopen jaar heeft Kabaal onder andere het podium gedeeld met populaire Nederlandse artiesten als Jan Smit, Nick en Simon, Thomas Berge, Arne Jansen en Dennie Christian, hetgeen tot prachtige sfeervolle optredens in het oosten van Nederland heeft geleid. Het mag ook gezegd worden dat Kabaal een bijzondere band heeft met de bekende Achterhoekse coryfeeën; met regelmaat waren er leden van Normaal, Jovink en Boh Foi Toch als gastmuzikant bij Kabaal op de bühne te vinden.

Kabaal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kabaal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kabaal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kabaal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kabaal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.