Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hits: Vibe, Dansen
Volledige prijslijst

K-Liber4Live boeken?

K-Liber4Live boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van K-Liber4Live

Wilt u K-Liber4Live direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie K-Liber4Live

Deze boys uit Curaçao zijn inmiddels al meer dan 10 jaar samen. Teddo en Pugistix hebben hun studie afgemaakt en staan nu als leraar voor de klas in het middelbaar onderwijs. Nadat ze een aantal jaren in diverse clubs optraden om hun hobby te delen met anderen, ontstond de drang tot meerdere en grotere projecten. In de afgelopen jaren werden dan ook meerdere albums uitgebracht.

De eerste was een enorm succes in de Antillen en Nederland. “LAGE BAI”, “CHICKLETS” en “HASI KI BO KE” werden allen hitsingles. Het tweede album, “MAGNIFICO”, is nog steeds een van de meest gedraaide platen in “het circuit”. Het was logisch dat hierna een “BEST OF” volgde. Ze scoorde een enorme hit met de single “DANSEN” en zo stond K-liber4life ook in Nederland duidelijk op de kaart. Natuurlijk hebben ze erna niet stil gezeten en is, tussen de vele optredens door, nieuw materiaal geschreven.                                      

In 2003 volgde dan ook het vierde album: “Plamatoria”. Op dit album staan hits als ‘Doe wat je wil’ en ‘E yo skaatje’. ‘Da kan nie’  kwam als single uit en daarmee waren zij de meest aangevraagde R&B clip op The Box.

Duidelijk was dat we in 2004 veel van deze jongens zouden gaan horen en zo begonnen zij dat jaar met een succesvol optreden op het Noorderslag Festival. Op 15 augustus 2004 was de release van de single “Viben” welke een enorm succes was en een nummer 2 notering haalde in de hitlijsten. Hiervan werd samen met DJ Chuckie en RMX CRW ook een remix gemaakt.

Tevens kwam het nieuwe album “Schuurpapier” uit, een gevarieerde CD met bijna enkel Nederlandstalige nummers. Van dit album werd ook de single “Loungen” uitgebracht feat. Michael Bryan welke hoog scoorde en een andere kant van K-liber4life liet zien. In januari 2005 mochten ze de award voor beste Discotheekact 2004 in ontvangst nemen en stonden die maand ook weer op Noorderslag.

De TMF nominatie 2005 voor Best Urban wonnen ze helaas niet maar K-liber4life zorgde wel weer voor het nodige spektakel. Door de NISB werden de jongens gevraagd om mee te doen aan de Flash Energy scholentour en waren daarmee ook ambassadeur van het project (opgezet door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) om mensen aan te zetten tot meer bewegen.

De 3e single van het album Schuurpapier, ‘Doe het’ ft. Def Rhymz, werd in mei uitgebracht en vanwege de populariteit van 24/7 (feat. Ro-L, als extra track op de single) werd ook hier een clip voor gemaakt. Tijdens de 2e editie van de BNN Dutch MOBO Awards mocht K-liber4life in september 2005 de award voor “Best Album” mee naar huis nemen. Een maand later werden ze gevraagd als ambassadeur voor de Herman van Veen Foundation dat zich inzet voor de rechten van het kind waar K-liber4life een bijdrage aan gaat leveren.

K-Liber4Live boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over K-Liber4Live zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over K-Liber4Live wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van K-Liber4Live. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over K-Liber4Live te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.