Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 450,- excl. BTW
  • Opmerking: Excl. reiskosten / House of Talent
Volledige prijslijst

Justin de Mari boeken?

Justin de Mari boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Justin de Mari

Wilt u Justin de Mari direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Justin de Mari

De zelfverzekerde Justin is niet op zijn mondje gevallen en vindt het belangrijk om er goed uit te zien. Als achttienjarige begon de hardwerkende Justin aan zijn hbo-opleiding Toegepaste Psychologie. Hij is echter vastberaden om zijn plekje te veroveren in de muziekwereld.

Justin de Mari boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Justin de Mari zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Justin de Mari wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Justin de Mari. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Justin de Mari te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.