Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Justice Toch boeken?

Justice Toch boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Justice Toch

Wilt u Justice Toch direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Justice Toch

Justice Toch is een Nederlandse artiest van Arubaanse afkomst. Hij maakt Nederlandstalige pop- en clubmuziek. Door rap te combineren met zijn zangtalent creëert hij een eigen unieke sound die het zowel goed op de radio als de dansvloer. Justice Toch heeft al een aantal hits op zijn naam staan. De nummers ‘Round & Round’, ‘Salut’ en ‘Laden’ hebben samen op YouTube meer dan 10 miljoen views. Zijn doel is om de hitlijsten te bereiken en op deze manier zijn muziek te verspreiden om mensen blij te maken met zijn muziek.

Justice Toch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Justice Toch zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Justice Toch wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Justice Toch. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Justice Toch te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.