Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Just Magic boeken?

Just Magic boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Just Magic

Wilt u Just Magic direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Just Magic

David en Justin zijn 2 fantastische tafelgoochelaars die hun publiek keer op keer weten te verrassen met de meest onvoorstelbare trucs. Gebruikmakend van o.a. speelkaarten, touwen , ringen en een enorme vingervlugheid zetten zij hun toeschouwers steeds weer op het verkeerde been. Hilariteit alom ! "Hoe doet 'ie dat toch" en "Dit kan niet en toch zie ik het gebeuren" zijn veelgehoorde opmerkingen. David en Justin komen langs bij uw gasten aan tafel of aan de bar.

Just Magic boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Just Magic zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Just Magic wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Just Magic. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Just Magic te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.