Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Goede imitatie van Frans Bauer
Volledige prijslijst

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken?

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

Wilt u Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

De meest succesvolle look-a-like en imitator van Frans Bauer, Jurgen Jonkers!

Jurgen heeft sinds 2004 op diverse podia en vele feesten opgetreden. Met zijn Frans Bauer performance treedt hij op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Jurgen maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote èn de minder grote fans van Frans in beweging.

De gelijkenis is uitzonderlijk, want Jurgen heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.
De kwaliteiten van Jurgen als enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij: Praatjesmakers (NCRV), Ook dat nog (KRO), reallife soap Only Joling (YORIN) en hij was meerdere malen te gast bij Nachtsuite (RTL 5). Jurgen is regelmatig te zien bij shownieuws (SBS6) en hij had zijn eigen aflevering bij Bouwval gezocht (RTL4). Ook deed Jurgen voor het goede doel ‘Het Rode Kruis’ mee aan de clip ‘Leipe Bauer Flavour’ met Lange Frans, Ali B en vele anderen. Er waren interviews met Jurgen te lezen in onder meer: Actueel, Panorama, Vrij Nederland, NRC Handelsblad, in Libelle en het Plusmagazine.

Jurgen bereikte in 2005 de halve finale bij de Soundmixshow "In de huid van" van Talpa. Samen met Talpa maakte Jurgen de eerste echte Web-only Reallifesoap: “Slapen met Jonkers”.

Hoe is Jurgen er toe gekomen Frans Bauer te gaan imiteren?

Een vraag van vele mensen, want voorheen bestond zijn repertoire uit Dance Classics, Rock en Jazz. Na zo’n 130 optredens in The Sound of Music (Joop van den Ende Theaterproducties, Circus Theater Scheveningen, 2003-2004), wezen zijn ‘sound’ collega’s Jurgen op zijn gelijkenis met Frans Bauer. Jurgen gooide het roer om en sindsdien is zijn act een groot succes.

Sinds begin 2004 heeft hij ruim 700 keer zijn metamorfose naar Frans Bauer laten voltrekken en zich als de grote artiest en vriendelijke man laten zien en horen in Nederland en in België.

30 minuten lang komen alle grote hits van Frans Bauer in een (over)donderende show voorbij. De stem, de 'the looks'... zelfs de kleding komen overeen met die van Frans.

De bekende rasartiest Jurgen Jonkers (bekend van oa. 'The Sound of Music') heeft een nieuwe uitdaging in een wervelend succes weten om te zetten.

Na een spetterend optreden is er tijd ingepland om handtekeningen te plaatsen. Geloof ons, J.J. brengt zijn optreden zo overtuigend dat de vraag naar handtekeningen gelijk staat aan de hoeveelheid die Frans Bauer zelf plaatst.

En dat zegt natuurlijk wel iets over de kwaliteiten van deze sympathieke zanger…

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.