Twilight Entertainment

     
Juni Juliet boeken of Juni Juliet Inhuren voor een optreden.
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Juni Juliet Pianoshow boeken?

Wilt u Juni Juliet huren voor een pianoshow optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Juni Juliet vindt u op deze pagina.

Wilt u de Pianoshow van entertainer Juni Juliet direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Juni Juliet Pianoshow

Juni Juliet is Back!! Juni Juliet boeken is mogelijk en er is keuze met 4 spectaculaire Piano Shows.

Juni Juliet is een geboren entertainer en ondertussen wereldberoemd vanuit o.a. Curacao, New York, Maimi, Tokyo, Barcelona, Londen en Scheveningen. Als zingen, pianist en entertainer heeft Juni opgetreden in voorprogramma’s van “de Toppers”, Frans Bauer, Marco Borsato en Glennis Grace.

In de bekende Crazy Piano’s in Scheveningen heeft hij 2 jaar lang opgetreden. Daarnaast kreeg juni groot succes door het introduceren van “The Sing n Swing” concept. In 2007 is Juni weer terug gegaan naar zijn geboorteland Curacao.
En nu weer helemaal terug in Nederland!

Van Blue’s naar Jazz of laidback Sounds naar High Energie feest muziek Juni Juliet is er klaar voor.

Juni Juliet Pianoshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Juni Juliet Pianoshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Juni Juliet Pianoshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Juni Juliet Pianoshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Juni Juliet Pianoshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.