• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.075,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jump! boeken?

Jump! boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jump!

Wilt u Jump! direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jump!

JUMP! is de nieuwe kidspopgroep bestaande uit Cheyenne en Mayleen die hun hobbies zingen en dansen combineren met hun andere passie namelijk paarden en pony's.

JUMP! zingt frisse vrolijke nederlandstalige liedjes over paarden, pony's en allerlei onderwerpen die daarmee te maken hebben.

Het is nu 3 jaar geleden dat de avonturen van JUMP! bestaande uit Cheyenne en Mayleen (beide nu 15 jaar) begonnen in de musical Joseph van Joop van den Ende.

Daarna volgde de onvergetelijke tijd van het AVRO Junior Songfestival (2009), waarbij zij net als winnaar Ralf de finale haalde met hun eigen geschreven nummer 'Druk'. Als klap op de vuurpijl was daar afgelopen najaar de winst in My Camp Rock van Disney Channel en de opnamens in Disneyland Parijs voor de kerstclip.
 
Dat de meiden graag doorgaan met zingen en dansen stond vanaf het begin al vast. Het resultaat is te zien op de website van JUMP!

Jump! boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jump! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jump! wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jump!. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jump! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.