Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.075,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jump! boeken?

Jump! boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jump!

Wilt u Jump! direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jump!

Jump! staat voor lekker springen en swingen op vrolijke hits over paarden en pony’s! Wie wil dat nu niet! De Jump! meiden Cheyenne en Mayleen zijn al hartsvriendinnen sinds zij elkaar hebben ontmoet bij de musical Joseph. Naast dat zij samen zingen, dansen,  naar school gaan en soms zelfs samen op vakantie gaan, delen zij nog een passie samen….. je raadt het al; paarden en pony’s.

Sinds april 2011 vormen zij de nieuwe kidspopgroep JUMP!  Samen treden deze jonge meiden op in het land met leuke liedjes die allemaal over hun lievelingsdieren gaan. Hoe leuk is dat! De aftrap van de 1e live show was op het terrein van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie tijdens de jaarlijkse Bixiekidsdag in Ermelo. De 1e single van Jump! ‘paarden jump’ was na hun optreden in de TROS Kids Top 20 meteen de hoogste nieuwe binnenkomer op plaats 10! Ook in programma’s als De Schatkamer van Telekids/RTL8 waren de meiden al vaak te zien.

Kort daarop verscheen hun album Jump! met vele super leuke paardenliedjes en deze werd in ontvangst genomen door  niemand minder dan Nederlands bekendste amazone Anky van Grunsven. Zij en haar kinderen waren super enthousiast. Ook uit onverwachte hoek kwam nog een hele enthousiaste reactie. RTL Boulevard royalty verslaggever Marc van der Linden zei; “De koningin heeft de CD nog niet maar zal die, ongetwijfeld, voor haar kleindochters heel leuk vinden”.
Jump! twijfelde geen moment en stuurde de CD meteen naar huize Eikenhorst. Hierop ontvingen de meiden van Jump! al heel snel een hele leuke bedankbrief van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima namens de prinsesjes.

Speciaal voor de allerkleinste fans verscheen de 2e single van Jump! met de titel ‘Het paard van Sinterklaas is zoek’. Daarbij hoort een videoclip die meer weg heeft van een mini speelfilmpje. In deze videoclip krijgen de meiden hulp van niemand minder dan Sita en Wereld kampioen dressuur Adelinde Cornelissen. Jump! is met deze single 2e geworden in de verkiezing beste Sinterklaasliedje  bij de Gouden Pepernoot! De single ‘Kampioen’ is afkomstig van hun album Jump! . Hierbij krijgt Jump! ondersteuning van Hyves en samen zetten zij een recordpoging neer in de vorm van de allereerste en grootste pony lipdub van Nederland. Hierin ook een rol voor Laura Omloop de Belgische winnares van het Junior Songfestival. 

Iedere maand verschijnt hun eigen fotostrip  in het blad Stella. Dit is het grootste paarden stripblad in Duitsland en ging ook in Nederland al snel van twee maandelijks naar maandelijks. Ook Jump! staat hier dus iedere maand in met hun eigen fotoreportage als de Razende Stella Reporters.

Hun 4e single ‘Cowgirl’ verschijnt met een bijbehorende videoclip die je eigenlijk beter een mini avonturenfilm kunt noemen. Vanaf nu is er ook een heuse Jump! pony beautysalon. Waarbij kinderen de pony’s nog mooier mogen maken en samen met hun lieveling op de foto gaan! En niet te vergeten bijna iedere maand een nieuwe aflevering van de zeer goed bekeken serie ‘Mijn allergrootste vriend’ zie www.youtube.com/jumpmusicclips

De nieuwe sinterklaas single is in de maak en zal medio november 2016 verschijnen.

De meiden van Jump! waren in 2009, net als winnaar Ralf, finalisten van het Avro’s Junior Songfestival met hun eigen geschreven nummer Druk!  In het najaar van 2010 waren zij de grote winnaars van de talentenjacht My Camp Rock… op Disney Channel. Dit werd door Sita gepresenteerd en zowel in Nederland als in België uitgezonden.  

Jump! boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jump! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jump! wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jump!. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jump! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.