Twilight Entertainment

     
Foto: Laura Oldenbroek
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Julia Zahra boeken?

Julia Zahra boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Julia Zahra

Wilt u Julia Zahra direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Julia Zahra

Julia Zahra (ze was 17 lentes jong toen ze won) uit team Marco Borsato was de grote winnares van het vierde seizoen van The voice of Holland! Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears-nummer 'Oops... I Did It Again' blies ze de coaches van hun stoelen, en behaalde ze de nummer 1 in de Single Top 100.

Haar kenmerkende warme stemgeluid en akoestische gitaar zijn uiteraard ook op haar debuutalbum 'Julia van der Toorn' te horen. Het album stond in no-time op 1 in de iTunes album chart. Ze bewijst haar veelzijdigheid en muzikaliteit met gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R'n B.

Julia Zahra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Julia Zahra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Julia Zahra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Julia Zahra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Julia Zahra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.