Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden.
Volledige prijslijst

Julia van Bergen boeken?

Julia van Bergen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Julia van Bergen

Wilt u Julia van Bergen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Julia van Bergen

Na het winnen van het Junior Songfestival in 2014 en haar succesvolle deelname aan The Voice Kidsging de carrière van Julia van Bergen (1999) in één klap flink van start. Met ruim 43K abonnees op YouTube en met ruim 132 duizend volgers op Instagram groeit Julia uit tot een belangrijke influencer op social media. Ook op zang gebied scoort Julia van Bergen hit na hit, met nummers als ‘Around’, ‘Selfish’ en haar versie vanSnelle’s single ‘Plankgas’.

Julia van Bergen op YouTube

Doordat Julia regelmatig filmpjes op YouTube zette, viel ze op bij scouts van The Voice Kids en het Junior Songfestival. Dit leidde ertoe dat ze met het zelfgeschreven nummer ‘Around’ meedeed aan de audities van het Junior Songfestival in het voorjaar van 2014. Ook nu weer begeleidde Julia zichzelf op de piano. Dit bleef niet onopgemerkt bij de jury die haar roemde om haar muzikaliteit.

Julia van Bergen en Junior Songfestival

Haar producers, Joost Griffioen en Stas Swaczyna van The Rocketeers, gingen met ‘Around’ aan de slag en maakte er een actueel en finale-waardig nummer van. Julia won daarmee glansrijk zowel de halve finale als de finale van het Junior Songfestival met het maximum aantal punten en mocht Nederland vertegenwoordigen in Malta! Daareindigde Julia op een knappe 8e plaats. Ook na het Eurovisie Junior Songfestival hield het niet op voor Julia. Zo was ze bijvoorbeeld 2018 terug bij de volwassen versie van The Voice of Holland. In team Waylon gooide ze wekelijks hoge ogen met vertolkingen van o.a. Dua Lipa’s ‘Be The One’. Verder kwam haar single ‘Selfish’ uit, waarmee ze vrijwel wekelijks te zien en horen was op TV en radio. Met deze media aandacht groeide ook haar populariteit in een razend tempo.In de zomer van 2019 verraste Julia de hitlijsten met haar versie van Snelle’s ‘Plankgas’, compleet in een eigen jasje gestoken

Julia van Bergen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Julia van Bergen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Julia van Bergen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Julia van Bergen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Julia van Bergen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.