Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 5 x 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Allround Band
Volledige prijslijst

Jukebox boeken?

Jukebox boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jukebox

Wilt u Jukebox direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jukebox

Jukebox is geen gewone feestband. De reden voor de ver bovengemiddelde feestfactor is simpel.
Jukebox bouwt het feest niet alleen, maar laat het publiek op een interactieve manier meebouwen.

Zo is de naam van de band Jukebox zeker niet uit de lucht gegrepen. "U roept, wij draaien" was en is nog altijd het motto. Het repertoire is daarom niet alleen eindeloos opzwepend, dansbaar,  gezellig en divers, maar ook nog eens minstens even groot. Naar daadwerkelijk gespeelde verzoeknummers hoef je bij Jukebox niet ver te zoeken.

Maar de wisselwerking stopt hier zeker niet. Opmerkingen en gebeurtenissen in de zaal worden direct, met de snelheid van het geluid, voorzien van humoristisch commentaar. Enthousiaste vrijwilligers worden ingezet als achtergrondkoor of showballet, maar mogen ook om andere redenen het podium eventjes met de band delen. Of het nu gaat om een bijzondere act, of het je laten toezingen op je verjaardag. Zelfs van een muzikaal begeleid huwelijksaanzoek staat de band al lang niet meer te kijken.

Kortom, of het nu een kermis, bruiloft, bedrijfsfeest, discotheek, verjaardag, of iets anders is, overal schroeft Jukebox in welklinkende harmonie met de feestgangers het dak er vakkundig af.

Deze dynamiek, het enorme repertoire en het vermogen te improviseren maken dat geen enkel optreden met Jukebox hetzelfde is.  En om dat effect nog eens te versterken is de band nu te zien in drie verschillende shows.

Maar ondanks verwoede pogingen de band zo aan u voor te stellen, gaat er toch niets boven een voorstelling op het podium.

Jukebox boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jukebox zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jukebox wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jukebox. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jukebox te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.