Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: incl
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Juize Fm Straat Tour boeken?

Juize Fm Straat Tour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Juize Fm Straat Tour

Wilt u Juize Fm Straat Tour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Juize Fm Straat Tour

Juize.FM is het nummer 1 radiostation voor Hiphop and R&B met programma’s van onder andere Niels Hoogland, Ali B, Yes-R, Negativ, 2Tall, E-Life en DJ Jeff. Het eerste en enige Hiphop and R&B radiostation van Nederland is in juli 2004 ontstaan.

Vanaf nu bestaat de mogelijkheid om liefhebbers van Hiphop and R&B muziek een echte urban party aan te bieden. Een drie uur durende show, voorzien van de beste muziek- en geluidsapparatuur, met een urban deejay uit de Juize.FM DJ Pool en een rauwe MC. Tevens is er de mogelijkheid om bezoekers van de show op een unieke manier te laten deelnemen door middel van een rap-battle.

Bij de Juize.FM Straat Tour hoort een uitgebreid promotiepakket. Zo zet Juize.FM wekelijks 12 commercials in ter aankondiging van de Juize.FM Straat Tour. Daarnaast heeft de Juize.FM Straat Tour een structurele pagina op de website van Juize.FM met een duidelijk overzicht van de data en de locaties van de Juize.FM StraatTour.

De Juize.FM Straat Tour is een 3 uur durende show met: een DJ uit de Juize.FM DJ Pool, MC, rap-battle, speciaal Juize.FM urban decor, geluid & licht, een uitgebreid promotie pakket met o.a. 12 commercials op Juize.FM en in het programma Juize op Radio 538 en full color posters ter promotie van de party.

Juize Fm Straat Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Juize Fm Straat Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Juize Fm Straat Tour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Juize Fm Straat Tour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Juize Fm Straat Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.