Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Winnares Sterren.nl 2008
Volledige prijslijst

Judith * boeken?

Judith * boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Judith *

Wilt u Judith * direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Judith *

Judith Cornelissen is de winnares van  het programma Sterren.nl.
Door haar winst heeft de 19-jarige zangeres uit Wijchen een platencontract bij CNR Entertainment in de wacht gesleept.

Judith streed tegen haar concurrenten Henk en Peggy in het programma waarin gezocht werd naar nieuw Nederlandstalig zangtalent.

Uiteindelijk werd Judith als winnares gekozen door de jury, die bestond uit producer Edwin van Hoevelaak, artiestenmanager Menno Muis en Sander de Klerk van CNR.

Sterren.nl Academy werd gepresenteerd door Volendammer Kees Tol, een vast gezicht in de reallifeprogramma's van zanger Jan Smit.
De talentenjacht was sinds begin oktober te volgen op de digitale zender Sterren.nl en op Nederland 1.

Judith * boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Judith * zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Judith * wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Judith *. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Judith * te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.