Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 550,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jose Sep boeken?

Jose Sep boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jose Sep

Wilt u Jose Sep direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jose Sep

Feest, gezelligheid, meezingen, dansen zijn een aantal steek woorden die op deze zangeres van toepassing zijn.
José weet met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en krachtige uitstraling een groot publiek te boeien.
Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop. Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen.

José studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de mol sr. Zij volgde de musicalopleiding van Edward Hoepelman in Tilburg en doorliep diverse trainingen op gebied van zang/dans en entertainment.
In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, en Duitsland. Ook is zij regelmatig in opnamestudio's te vinden als sessiezangeres bij producties. Wellicht herkent U haar stem ook van diverse radiocommercials.

Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’, ‘Luister nou even’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond.
Te zien in Hart voor Muziek, MENT TV en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY.
De opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in Gelredome Arnhem en dit voorjaar op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP.

Laat haar optreden uw feest zijn!!!!

Jose Sep boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jose Sep zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jose Sep wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jose Sep. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jose Sep te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.