Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jose Hoebee boeken?

Jose Hoebee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jose Hoebee

Wilt u Jose Hoebee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jose Hoebee

Jose Hoebee is een  artiest die écht voor 100% altijd zichzelf is gebleven, dit maakt José anno 2014 ook nog steeds zo populair en geliefd bij haar publiek.

José Hoebee is solo te boeken en haar repertoire bestaat natuurlijk ook uit de hits van meidengroep Luv'. Geniet van classics zoals: You're The Greatest Lover, U.O. Me, Trojan Horse en Casanova aangevuld met nieuw NL-talig Repertoire.
 
De nieuwste single van José heet Noheyo!

Zangeres José Hoebee is te boeken voor uw organisatie of evenement om het gevoel van het nostalgische tijdperk van de jaren '70 en '80 met uw bezoekers nog eens dik over te doen. Doen!

Jose Hoebee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jose Hoebee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jose Hoebee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jose Hoebee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jose Hoebee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.