Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Zachte G harde L
Volledige prijslijst

Jos van Oss boeken?

Jos van Oss boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jos van Oss

Wilt u Jos van Oss direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jos van Oss

De geboren Brabander uit Amsterdam nam voor de gein in een middagje met een paar vrienden het nummer ‘Zachte G, Harde L’ op in Amsterdam. De clip is op You Tube echter in een paar dagen tijd al meer dan 240.000 keer bekeken.

"Wat er nu gebeurd is ongelooflijk. Gigantisch zelfs, het loopt storm. Ik word plat gebeld, zelfs ’s nachts. Iedereen wil nu iets van me”, aldus Jos.

Jos was 13 jaar toen hij samen met zijn ouders naar Amsterdam verhuisde. Op het vmbo werd hij regelmatig uitgelachen door klasgenoten om zijn Brabantse accent. . "Mijn vader zei toen voor de grap: jongen, je hebt misschien wel een zachte G maar toch ook een harde L”.

De clip is opgenomen op de Dam, de Albert Cuyp markt en in de Jordaan. Jos in zijn carnavalskloffie, een pruik, kek jasje en dikke bril, brengt zo het carnaval naar de hoofdstad. ,,Ik zei tegen mijn vrienden dat als de clip meer dan 100 keer bekeken zou worden ze een rondje bier van me kregen.” Hij lacht. ,,Dat gaat nu een heel dure grap worden.”

Jos van Oss boeken?

Jos van Oss is vanaf nu te boeken in een act van 30 minuten.

Jos van Oss boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jos van Oss zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jos van Oss wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jos van Oss. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jos van Oss te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.