Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: House of Talent
Volledige prijslijst

Jorieke Sterken boeken?

Jorieke Sterken boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jorieke Sterken

Wilt u Jorieke Sterken direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jorieke Sterken

De negentienjarige Jorieke is een echte excentriekeling. Bang voor verandering is zij zeker niet. Ze heeft alle haarstijlen en haarkleuren uitgeprobeerd. Hoewel countrymuziek echt haar ding is, zijn stevigere genres zoals rock ook op haar lijf geschreven.

Jorieke stond eerder al eens in het voorprogramma van René Froger waar ze optrad voor vijfduizend man publiek. Toen de Almelose Jorieke nog lang, blond haar had, werd ze vaak vergeleken met plaatsgenoot Ilse DeLange. Jorieke droomt van een eigen paardenranch en veel optredens in Texas.

Jorieke Sterken boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jorieke Sterken zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jorieke Sterken wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jorieke Sterken. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jorieke Sterken te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.