Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jordy van den Boer boeken?

Jordy van den Boer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jordy van den Boer

Wilt u Jordy van den Boer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jordy van den Boer

Jordy van den Boer  is een jong en veelbelovend talent uit brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert. Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgedane ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek. Hierdoor maakt Jordy van ieder optreden één groot feest waarbij hij in een lekker snel tempo bekende Nederlandstalige hits afwisseld met eigen nummers die opvallend moeiteloos mee kunnen in die gezellige gemoedelijke sfeer.
 
Dit alles kon natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Jordy scoorde hoog als 'nieuw talent' in het bekende regionale muziekprogramma 'Brabant Party' van Omroep Brabant. Zijn clips komen regelmatig voorbij op 'Sterren.nl' en hij wordt inmiddels omarmd door diverse regionale radio- en tv-programma's, zoals 'De Regiotap' van RTV Oost.
Ook op platengebied staat de deur voor Jordy van den Boer wijd open. Nadat hij zijn eerste singles in eigen beheer uitbracht, meldde zich een platenmaatschappij die zijn nieuwe nummers landelijk uit gaat brengen. Dit resulteerde in de single 'De Laatste Sirtaki', die veel moois voorspelt voor de toekomst...
 

Jordy van den Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jordy van den Boer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jordy van den Boer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jordy van den Boer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jordy van den Boer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.