Twilight Entertainment

     
Jordy Graat boeken / Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jordy Graat boeken?

Jordy Graat boeken als DJ of presentator? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jordy Graat

Wilt u Jordy Graat direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jordy Graat

Sinds 2012 is Jordy Graat regelmatig te zien bij de regionale zender van Brabant, Omroep Brabant. Hij presenteert tv-programma's zoals 3 Uurkes Vurraf, het Fijnfisjenie Café, de Tilburgse Kermis en nog heel veel meer. Daarnaast hoor je hem ieder weekend met zijn eigen radioprogramma: "De Derde Helft". Dit is een sport- en entertainmentshow.

DJ

In 2009 werd hij uitgroepen tot "Populairst opkomende Party-DJ". En nog ieder jaar staat hij in de top 10 van beste allround DJ's in Nederland. Jordy draait ieder weekend door het hele land en bezoekt in de zomer en wintermaanden populaire vakantielanden zoals Spanje, Portugal, Griekenland en Oostenrijk.

Producer

Niets is zo belangrijk als een goede voorbereiding. Door zijn ervaring weet Jordy precies wat er komt kijken bij een radio-, tv-uitzending of evenement. Regelmatig wordt Jordy ingezet om ondersteuning te bieden aan verschillende projecten.

Jordy kunt u boeken als presentator, dj en producer voor uw feest of evenement.

Jordy Graat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jordy Graat zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jordy Graat wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jordy Graat. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jordy Graat te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.