Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Joost boeken?

Joost boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Joost

Wilt u Joost direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Joost

Joost (1997, Leeuwarden) zijn bio laat zich het best omschrijven in beeld. Door de loop van omstandigheden zwierf hij als jonge jongen al rond op de online platformen. Een plek waar hij zich het alterego EenhoornJoost liet aanmeten. Een uitlaatklep waar de realiteit door middel van een voorliefde van beeld maken gefinetuned kon worden naar diens eigen visie met alle imperfecties van dien. Al bekend in vele niche subculturen voordat hij zijn voorliefde voor beeld maken samen liet gaan met zijn liefde voor muziek. Een huwelijk dat hem een eindeloos creatief perspectief lijkt te geven om te spelen met de emoties, aannames en gedachtes van de kijkers en luisteraars.

In 2018 verkocht Joost alle zalen van zijn eerste clubtour uit en zorgde hij tijdens Lowlands voor een uitpuilende X-Ray. Onder andere ook Paaspop en Into The Great Wide Open heeft Joost in extase achtergelaten.

In de zomer van 2018 bracht hij samen met de Amsterdamse Donnie een album uit: ‘M van Marketing’.

Joost boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Joost zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Joost wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Joost. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Joost te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.