Twilight Entertainment

     
Foto: Orrin Jaarsveld
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jonna Fraser boeken?

Jonna Fraser boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jonna Fraser

Wilt u Jonna Fraser direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jonna Fraser

Jonathan ‘Jonna Fraser’ Grando is geboren en getogen in Zaandam Zuid. Op zijn twaalfde maakt Jonna Fraser kennis met hiphop, het genre dat hem direct in zijn greep heeft. Door zijn brede muzikale opvoeding laat de goedlachse rapper zich duidelijk beïnvloeden door soul muziek en hiphop uit de jaren '90. Deze brede muzieksmaak en zijn aparte stemgeluid maken hem -­â€ nu al -­â€ tot een van Nederlands meest veelzijdige hiphopartiesten.

Eind 2014 brengt Jonna Fraser zijn debuut EP ‘Maatje 45’ uit. De free download wordt goed ontvangen binnen de Nederlandse hiphop wereld. In februari van 2015 vertrekt Jonna met delegatie jonge rappers en producers naar Schiermonnikoog om muziek te maken. Dit leidt tot het album ‘New Wave’, dat tijdens het optreden op Lowlands met de gouden status wordt bekroond. De single 'Hoog/Laag' waar Jonna Fraser op mee doet ontvangt bovendien de platina status. Inmiddels is het album platina en hebben twee andere singles met Jonna Frasers de gouden status bereikt.

Jonna Fraser Boeken

In september 2015 wordt bekend gemaakt dat Jonna Fraser is getekend bij Noah's Ark. Dit wordt gevierd met de release van de videoclip ‘Hoop Ellende’ met labelgenoot Hef, afkomstig van Jonna Fraser zijn ‘Alle Tijd’ EP die hij in november 2015 uitbrengt op Noah’s Ark. Met videoclip releases van ‘Simpel’ en ‘Ik Zag Je Staan’ met Ronnie Flex en Idaly gooit Jonna hoge ogen en claimt daarmee een plek in de Topdown Tour van Lil Kleine.

Eind april 2016 luidt de Zaandammer zijn nieuwe EP in met de release van de single en videoclip van ‘Do Or Die’ met Broederliefde. Tijdens de releaseparty van zijn ‘Goed Teken’ EP in Melkweg Amsterdam ontvangt Jonna een gouden plaat voor de single ’Ik Zag Je Staan’ met Ronnie Flex en Idaly. Zes weken na het uitbrengen van ‘Do Or Die’ ontvangt Jonna live bij Giel Beelen een platina award voor zijn single met Broederliefde. Dat is een goed teken. Vervolg singles ‘Motion’ en ‘Ik Kan Je Niet Laten’ worden in samenwerking met FunX op dezelfde dag uitgebracht in combinatie metvideoclip.

In de aanloop naar zijn 4e EP verscheen in 3e week van september de video van de track “5 Shows”. Op 14 oktober 2016 verschijnt zijn nieuwe EP genaamd Blessed onder Noah’s Ark.

Jonna Fraser boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jonna Fraser zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jonna Fraser wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jonna Fraser. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jonna Fraser te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.