Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jolanda Zoomer boeken?

Jolanda Zoomer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jolanda Zoomer

Wilt u Jolanda Zoomer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jolanda Zoomer

Jolanda Zoomer kreeg in 2004 landelijke bekendheid dankzij het TROS tv-programma "Een Ster In 40 Dagen". In de periode na het programma verschenen de succesvolle singles: "Mannen hebben honger" en "Dat ding eruit!".

In de lente van 2010 verschijnt op haar nieuwe platenlabel 'Berk Music' de single: "Ik wil zo graag altijd bij jou zijn". Dit nummer is een groot succes en krijgt een goede notering in de Mega Top 100 en in de RADIONL top 30. Daarnaast wordt de videoclip zeer veel gedraaid.

In oktober van 2010 verschijnt de single: "Weer in de wolken" van Jolanda Zoomer. Op de releasedatum bevindt Jolanda Zoomer zich in Afghanistan waar zij een aantal zeer succesvolle optredens doet voor niet alleen de Nederlandse, maar ook de Amerikaanse militairen.

In het voorjaar van 2011 is Jolanda Zoomer druk in de weer met de opnames van haar nieuwe cd-album dat op pinksterzondag 2011 wordt gepresenteerd. Meteen na de presentatie komt het album, met als titel: "Verliefd voor altijd", hoog binnen in de album top 100. De single "Dans nog een keer met mij", wordt een grote hit.

In September van 2011 verschijnt de single "Ik ben gelukkig zonder jou". Ook oogst Jolanda Zoomer nationale waardering door haar nominatie als "Beste Zangeres" voor de Buma Awards.

Optreden is Jolanda's lust en leven. Op het podium voelt Jolanda Zoomer zich als een vis in het water. De interactie met het publiek geeft haar energie. Haar optredens zijn altijd zeer succesvol en overal waar zij komt wordt zij teruggevraagd!

 

Jolanda Zoomer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jolanda Zoomer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jolanda Zoomer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jolanda Zoomer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jolanda Zoomer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.