Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Joke Bruijs boeken?

Joke Bruijs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Joke Bruijs

Wilt u Joke Bruijs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Joke Bruijs

Joke Bruijs is een allround artiest die, en daar raakt men nog wel eens van in de war, alles kan. Zij zingt de sterren van de hemel sinds haar 15de en is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties.De overvolle agenda van de afgelopen 37 jaar zegt genoeg. Zo begon zij op 15-jarige leeftijd aan optredens met radio-orkesten als:
Het ‘VARA dansorkest’, ‘The Skymasters’ en het fameuze orkest ‘The Ramblers’. Een fantastische start van haar carrière die snel gevolgd werd door Theatercomedy producties met o.a. Jan Blaaser, de Mounties en Mini & Maxi.

In het seizoen ’85-’86 verraste zij iedereen met haar bijdrage in twee producties van de cabaretgroep Don Quishocking, namelijk ‘Kaltes Grauen’ en ‘Instituut Zwagerman’.

Ook op musical gebied heeft Joke zich bewezen in programma’s als: ‘Kaat Mossel’ (1994), ‘Mooi Katendrecht’ (1996), en de prachtige productie ‘Blood Brothers’, waarin Joke een zeer indrukwekkende hoofdrol vertolkte.
Ook haar solocabaretprogramma’s ‘Hemelsbreed’, ‘Joke Bruijs zingt d’r moerstaal’, ‘Helpers weg eerste ronde’ en ‘Gepeperd’ waren een groot succes.


Op televisie heeft zij zich de laatste jaren ontwikkeld als een vaste waarde in producties als: ‘Vreemde praktijken’ en de televisiehit ‘Toen was geluk heel gewoon’ (best bekeken Nederlandse comedy-serie sinds jaar en dag). Deze serie, die met 12 jaar de langstlopende serie in Nederland is, won in 1999 de Acadamy award en de prestigieuze Televizierring.


Intussen blijft er ook op zanggebied genoeg gebeuren. Zo was zij soliste in een theaterprogramma met muziek van ‘Cole Porter’ onder leiding van het orkest van Cor Bakker. Een jaar later deed zij een theatertour met muziek van ‘Richard Rodgers’ onder leiding van het Metropole orkest, met lovende recensies als gevolg.

Ook bracht zij haar eerste solo-jazz CD uit onder de naam ‘Close to me’. Op deze CD zingt zij voor het eerst onder leiding van Louis van Dijk, een legende in de Nederlandse muziek wereld, en een blauwdruk van musici uit de top van het Nederlandse jazzcircuit. Deze CD werd zeer enthousiast ontvangen en is in het buitenland, met name Japan, inmiddels ontdekt en daar op weg een grote “hit” te worden.

Op 7 december 2003 kreeg Joke uit handen van Burgemeester Opstelten de “Erasmusspeld” opgespeld, een blijk van waardering van de stad Rotterdam. Op 10 december 2012 verscheen Swingend door het leven. Een rijk geillustreerde biografie.

Joke Bruijs is te boeken voor verschillende soorten optredens. Informeer naar de mogelijkheden.

Joke Bruijs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Joke Bruijs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Joke Bruijs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Joke Bruijs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Joke Bruijs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.