Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits:Vrolijke Koster, Alimentatie
Volledige prijslijst

Johnny Romein boeken?

Johnny Romein boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Romein

Wilt u Johnny Romein direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Johnny Romein

Dé feestmaker van Nederland! Bij Johnny Romein staat één ding altijd voorop tijdens zijn optredens: feest maken.

Hij stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van Je hebt me belazerd en Alie-mentatie vestigde Johnny Romein in één klap zijn naam. Elvis Presley was zijn muzikale inspiratie, André Hazes zijn voorbeeld en zijn artiestennaam is een ode aan zijn moeder. Johnny Romein, oftewel John van der Ree uit Sint Anthonis, zit 20 jaar in het vak. De Amsterdammer werd in 1992 verrast door het succes van zijn singles Je hebt me belazerd en Alie-mentatie. “Dat heb ik te danken aan Will Luikinga en Bart de Graaff. Die draaiden Je hebt me belazerd één keer per week in hun radio-programma 'Will wil wel'. Jeroen van Inkel maakte Alie-mentatie groot. Hij kondigde in zijn radioshow een wereldprimeur aan. Iedereen dacht aan iets van Madonna ofzo maar dat werd Alie-mentatie van Johnny Romein”, lacht hij.

Zijn repertoire is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige van alle Nederlandstalige artiesten. Natuurlijk brengt hij zijn eigen hits waaronder “Alimentatie”, “De Zingende Koster”, etc. etc. met groot enthousiasme tijdens zijn shows. Maar ook nummers van zijn collega’ s zoals André Hazes en René Froger brengt Johnny met het grootste gemak.

Johnny Romein is een echte gangmaker. Hij wil overal scoren! Het maakt hem niet uit of hij nu boven op het biljart moet staan of op het podium van desnoods Ahoy’, hij komt overal tot zijn recht.

Johnny Romein boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johnny Romein zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johnny Romein wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johnny Romein. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johnny Romein te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.