Twilight Entertainment

     
Foto: Edwin Vriens
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Johnny Purple boeken?

Johnny Purple boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Purple

Wilt u Johnny Purple direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Johnny Purple

Johnny Purple de Brabantse feestsensatie weet met zijn carnavalsnummers iedere zaal in een grote polonaise te veranderen. Bekend van de hits ‘‘Porseleinen Pony’, `Johnny Turquoise`  `Is `t al aaf,  `Een geit in het cafe` en vele andere nummers. 

Boekingen Johnny Purple

Johnny Purple al jaren een graag geziene gast op iedere (carnavals)party in het zuiden. Ook in 2020 gaat hij ongetwijfeld scoren met de single `Zonnesteek`.

Johnny Purple boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johnny Purple zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johnny Purple wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johnny Purple. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johnny Purple te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.