Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Johnny Logan boeken?

Johnny Logan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Logan

Wilt u Johnny Logan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Johnny Logan

Johnny Logan staat weer volop in de belangstelling met zijn nieuwe cd ‘The Irish Connection’. Op het inmiddels in de Scandinavische landen met goud en platina bekroonde album gaat Johnny Logan terug naar zijn ‘roots’en vertolkt hij uitsluitend traditionele Ierse liederen. Nummers als ‘The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, ‘And The Band Played Waltzing Matilda’ en ‘Whiskey In The Jar’, die stuk voor stuk een grote, wereldwijde populariteit genieten en door de rasperformer naar een nieuw hoogtepunt worden gezongen.

Johnny Logan geniet ‘eeuwige roem’ en dankt deze status vooral aan het Eurovisie Songfestival. Hij leverde de nimmer geëvenaarde prestatie dit festival namens Ierland maar liefst tweemaal als zanger te winnen, in 1980 in Nederland met het lied ‘What’s Another Year’ en zeven jaar later te Belgie met het nummer ‘Hold Me Now’. Als hij daardoor al geen Mr. Songfestival was, werd hij het wel door ook nogeens de componist te zijn van het in 1992 in Zweden winnende en door Linda Martin gezongen lied ‘Why Me’. Nogmaals, een volstrekt unieke prestatie.
lees meer...

De in Australië geboren en sinds zijn derde levensjaar in Ierland wonende Johnny Logan zou echter tekort worden gedaan door zijn langdurige carrière louter en alleen op te hangen aan zijn Songfestival-successen. De muzikale loopbaan van de zanger kent namelijk velerlei hoogtepunten. Daartoe behoren zijn samenwerking met o.a. Paul McCartney, David Bowie, Level 42, Montserrat Caballe en niet te vergeten onze eigen André Hazes. Tijdens zijn programma 'The Irish Connection' breng Logan nummers van zijn nieuwe cd maar zullen ook zijn eigen hits niet ontbreken alsmede songs van o.a. Robbie Williams en U2.

Johnny Logan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johnny Logan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johnny Logan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johnny Logan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johnny Logan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.