Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken?

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Lewis / Elvis Imitator

Wilt u Johnny Lewis / Elvis Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Johnny Lewis / Elvis Imitator

 De Elvis Live show is een ca 30 minuten durende spetterende  Elvis imitatie show uitgevoerd door Johnny Lewis ( pseudoniem voor  JFM Geerling ) die de bekendste Elvis Presley nummers LIVE zingt, waaronder Blue Suede shoes, Are you lonesome tonight, Now or never, don't, wooden heart, Teddy Bear, Don't be cruel, In the Ghetto, return to sender, Suspicious mind, Alway's on my mind, My boy, Hound dog en vele vele andere bekende songs . 
Deze Nederlandse zanger imiteert Elvis al sinds zijn jeugd en won hier diverse prijzen mee bij grote talentenjachten waaronder de KRO Soundmixshow die destijds door het land trok. Ook ontmoette hij de bas gitarist "Jerry Scheff", de pianist "Glen D Hardin" , de voormalige Sun studio eigenaar en ontdekker van Elvis ;Sam Phillips , de vriend en member of the Memphis Mafia Charlie Hodge en de achtergrondzangers van Elvis "the Jordanaires ". Sinds 10 jaar treedt hij zeer succesvol op met deze Elvis live show  in het binnen en buitenland bij diverse evenementen. In november 2002 maakte de zanger een reis naar Memphis U.S.A. om de roots van de King te volgen ( Tupelo, Graceland en de Sun studio) . Daarbij trad hij onder andere op  in de STAX club  in Beale street in Memphis .

De imitator  JFM Geerling  is onder andere bekend van diverse televisie programma's zoals Bots van RTL4 en Lost in Music van Veronica , nachtsuite 2004 en 2005, AT5, Tros Triviant 2004 en Man bijt Hond NCRV 2005 . Ook was hij te horen in radioprogramma's bij BNN radio 3 de NCRV radio 1 , de wereldomroep en radio Gelderland.  Tevens was de zanger een publiekstrekker op diverse pop festivals ; Stomppop, bevrijdingsfestival Almere , koninginnedag op de Dam en op andere diverse grote festival's. 

Er zijn veel Elvis imitators in Nederland, maar het merendeel hiervan playbackt of lijkt niet op de artiest van de eeuw. Bij de Elvis Live show is alles ook echt live ! Met een stemgeluid dat heel dicht zit bij de stem van de echte Elvis. Een Elvis waardige imitatie en zeker niet statisch ,want de zanger  betrekt het publiek zeer actief bij zijn show. Hij gaat de zaal in, loopt over tafels, omhelst de dames, laat het publiek meezingen e.d. . De act wordt uitgevoerd in een schitterend Elvis Las Vegas pak zoals de echte king deze droeg in de wereldwijd bekeken TV show van 1973 "Aloha from Hawaii". Het pak is voorzien van honderden glitterende gekleurde stenen hetgeen op zich al een bezienswaardigheid is.                      

Kortom een succesvol gebeuren op al uw feesten. Als u de show boekt is dit  inclusief een  professionele geluidsinstallatie . De  backround en het orkest staan op mini disk. Een combinatie met een eventueel geboekte , of te boeken band is bespreekbaar.Ook is het mogelijk om als toevoeging aan de show een Body Builder lijfwacht mee te boeken.

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johnny Lewis / Elvis Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johnny Lewis / Elvis Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johnny Lewis / Elvis Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johnny Lewis / Elvis Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.