Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Johnny Gold boeken?

Johnny Gold boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Gold

Wilt u Johnny Gold direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Johnny Gold

Een feest is pas een feest als Johnny Gold komt of is geweest !!!

Daarmee is alles eigenlijk gezegd... als een tot leven gekomen stripfiguur dendert hij over de Nederlandse podia, komisch, gedreven en soms ontroerend. Hij is een  echte flapuit, zonder onbeschoft te worden, spraak- en smaakmaker eersteklas.

Johnny Gold is te boeken voor optredens van 30 minuten maar ook avondvullend behoort tot de mogelijkheden.

De afgelopen jaren scoorde hij enkele feesthits zoals: Samen zijn, Jou Herken ik, Hajo Hajo, Roeien Roeien en vele andere.

Als u op zoek bent naar een artiest die anders dan anders mag zijn en waar uw gasten nog lang over napraten, dan is er maar één keuze mogelijk...Johnny Gold !

Johnny Gold boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johnny Gold zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johnny Gold wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johnny Gold. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johnny Gold te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.