Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Johnny 500 boeken?

Johnny 500 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Johnny 500

Wilt u Johnny 500 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Johnny 500

Als James Dean destijds een goede DJ was geworden, dan had Johnny 500 een voorbeeld, of beter gezegd een voorganger gehad. Mocht de kunst van het mixen en draaien van de juiste tracks als een buitenaardse kracht gezien worden, dan was Johnny 500 één van de Avengers geweest, en zou het mogelijk zijn om al lopend te draaien op een catwalk met feestende in plaats van zittende mensen er omheen dan zou deze weg voor Johnny geplaveid moeten worden.

Geweldige skills, ladykiller looks en ‘the cool’ om nu al te hangen met de groteren; Johnny 500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne eclectische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny 500 does it.

Johnny 500 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johnny 500 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johnny 500 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johnny 500. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johnny 500 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.