Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

John Wood boeken?

John Wood boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van John Wood

Wilt u John Wood direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie John Wood

John heeft uitgebreide ervaring opgedaan met het goochelen voor volwassenen aan tafel, table magic,voor Amerikaanse en Engelse militairen in Duitsland, maar ook in diverse Party Centra en voor een groot aantal bedrijven, tijdens personeelsfeesten.Deze vorm van entertainment bestaat uit het goochelen met o.a. kaarten, munten, sponsballen, veiligheidsspelden etc. Dit alles met medewerking van toeschouwers en direct onder hun ogen.

John laat aan elke tafel of groep gasten een aantal effecten zien. Kledingkeuze: Smoking of Bourgondischzigeuneroutfit, bij boeking overeen te komen.

John Wood boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over John Wood zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over John Wood wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van John Wood. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over John Wood te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.