Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

John Williams boeken?

John Williams boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van John Williams

Wilt u John Williams direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie John Williams

John is op 27 december 1969 geboren in Paramaribo. Na de HAVO volgt John de HBO-opleiding Beleid, Bestuur en Management aan de Haagse Hogeschool en de vooropleiding aan de Toneelschool in Maastricht.
Zijn loopbaan in dit vak begon achter de schermen van de theater en televisie wereld. Bij theater begon hij als assistent manager bij “Sound of Motown” en “La Cage aux Folles”. Bij televisie heeft hij onder andere gewerkt als productie-assistent voor Idtv Film & Videoproductions.

John gaat acteren in o.a. de politieserie Blauw Blauw als agent Rodney, Costa als profvoetballer Kevin Borgers, in Onderweg naar morgen als arts Maurice Zegers, in de dramaserie Westenwind als uitsmijter Bob en in Bon Bini Beach als Glenn. Na te zijn begonnen als acteur gaat John daarnaast ook presenteren op televisie. Na een screentest blijkt duidelijk dat hij ook daarvoor over voldoende talent beschikt.
 Inmiddels heeft John talloze programma’s gepresenteerd voor Veronica, Yorin, RTL5 en RTL4. Ruim 3,5 jaar was John één van de gezichten van het ochtendprogramma Lijn4 voor RTL4. John’s ambities voor de toekomst zijn het verder ontwikkelen van zijn acteerprestaties en het bouwen aan een echte TV carrière als presentator.
Samen met Stella Gommans presenteert John het RTL4 programma ‘House Vision’, waarin zij wekelijks op zoek gaan naar de mooiste huur- en koopwoningen in binnen- en buitenland.

Tv programma's:
Opnieuw beginnen, Call TV, Je echte leeftijd, Lijn4, House Vision, RTL Boulevard en Help mijn man is een klusser.
 

John Williams boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over John Williams zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over John Williams wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van John Williams. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over John Williams te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.