Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

John Anders boeken?

John Anders boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van John Anders

Wilt u John Anders direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie John Anders

John Anders is al vele jaren actief in de wereld van de verwondering. Op jonge leeftijd wist hij drie maal achtereen de jeugdprijs in Dordrecht te bemachtigen.

Ook vele nationale prijzen op Nederlandse congressen, georganiseerd door de Nederlandse Magische Unie, zijn John Anders in de loop der jaren toegekend.
Zowel op het gebied van het goochelen op toneel als op het gebied van table-magic (close-up) en niet te vergeten zijn straattheateract.

Daarnaast heeft John Anders zich ook toegelegd op het creatieve proces van een uitvoerend kunstenaar. Het bedenken van plots, effecten en methoden. Veel goochelaars raadplegen hem en/of hebben van zijn diensten gebruik gemaakt.

John Anders schrijft ook boeken en is meerdere malen in het buitenland geweest om collega's te inspireren en motiveren. Hij kan zijn acts dan ook in Frans, Duits of Engels presenteren.

Maar zijn voorliefde gaat toch uit naar het Nederlandse publiek en daar treedt hij ook het liefst voor op.

En misschien bent u wel degene waarvoor hij zijn “snelle handen” uit de mouwen steekt!  

John Anders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over John Anders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over John Anders wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van John Anders. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over John Anders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.