Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: excl
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Bussie vol met Polen
Volledige prijslijst

Johan Vlemmix boeken?

Johan Vlemmix boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Johan Vlemmix

Wilt u Johan Vlemmix direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Johan Vlemmix

Johan Vlemmix haalde in 2002 en 2003
de Tweede Kamer net niet met zijn Partij van de Toekomst. Maar Johan Vlemmix ging gelijk weer met het volgende project aan de slag. Johan Vlemmix heeft na de verkiezingen van 2002 een voetreis naar Rome gemaakt. Na de verkiezingen van 2003 kwam Johan Vlemmix met het idee om een vredesvlag te ontwerpen. Tijdens de eerste demonstraties tegen de dreigende oorlog in Irak, zag Johan Vlemmix alleen maar spandoeken en vlaggen tegen de oorlog en tegen geweld. Positief ingesteld als Johan Vlemmix altijd is, miste hij een vlag die "voor" iets was, het idee van de vredesvlag was geboren! De eerstvolgende demonstratie was Johan Vlemmix er dan ook als de kippen bij om met een handjevol vrijwilligers deze vlag te gaan promoten en te verkopen. De opbrengst van de verkoop van die dag is geheel naar de organiserende instantie gegaan.

Velen kennen Johan Vlemmix
van zijn Oranjekoorts en zijn Maxima-supermarkt. Anderen kennen hem vanwege zijn veelvuldige deelname aan het programma Te land, ter zee en In de lucht. Johan Vlemmix raakte daar vanaf de start in 1974, meteen al door gefascineerd. Bij varianten van dat programma als Tobbedansen, Met Glans van de Schans, Vlieg er 's uit en Fiets 'm erin trok Johan Vlemmix de aandacht met de meest ingenieus geconstrueerde voertuigen. Zijn debuut beleefde Johan Vlemmix in een badkuip met schoepraderen. Johan Vlemmix nam honderd keer deel aan te Land, ter zee en In de lucht en belandde ermee in het Guinness book of Records. Niemand ter wereld had vaker aan een zelfde programma meegedaan. Johan Vlemmix is na die honderdste keer opgehouden, maar is nog steeds bij het programma betrokken als jurylid en als starter.

Johan Vlemmix & Nol Roos (van de Bad Brothers)

in 2008 scoorde hij samen met Nol Roos een hitje met "Een bussie vol met Polen" 
 

Johan Vlemmix boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johan Vlemmix zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johan Vlemmix wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johan Vlemmix. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johan Vlemmix te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.